Welkom bij TruColours

Verslaving, en het taboe dat op dit onderwerp rust, is een groot maatschappelijk probleem. TruColours is een non-profit organisatie zonder winstoogmerk en is opgericht voor- en door verslaafden. Onze missie is verslavingsproblematiek binnen de samenleving terugdringen, door verslaafden in herstel een veilige plek te bieden en te helpen clean te blijven. Ook vinden wij het belangrijk om het taboe rondom verslaving te verbreken.

Je kunt altijd bij TruColours terecht voor een kop koffie in onze ‘woonkamer’, een gesprek met de andere aanwezigen of voor het bezoek van zelfhulpgroepen die dagelijks plaatsvinden. TruColours faciliteert namelijk in meedere ruimtes die door vele zelfhulpgroepen gebruikt worden. Daarnaast worden regelmatig workshops, trainingen of lezingen georganiseerd bij TruColours die bijdragen aan herstel van verslaving.

Bij TruColours ondersteunen we elkaar en is iedereen welkom. Worstel jij met herstel, heb je behoefte aan een praatje, of wil je genieten van een kop koffie, kom bij ons langs!

Body, mind en soul

Een belangrijke component bij het in herstel zijn en blijven van verslaving, naast zorg voor lichaam en geest, is spiritualiteit. Geestelijke, lichamelijke en spirituele verdieping is een groot onderdeel van het oplossen van verslavingsproblematiek. TruColours streeft ernaar dat iedereen met verslavingsproblematiek (of andere hulpvragen op het gebied van bewustzijnsontwikkeling) deze geestelijke en spirituele verdieping vindt.

Sitemap | delen

Body

Mind

Soul