Rooster

Welkom bij de roosterpagina van TruColours.

 

Maandag             10.15            YOGA (€6,00)

Woensdag           16.00            KICKBOKSEN (€3,00)

Vrijdag                 15.30            QIGONG (€3,00) 

 

 

Aan-/ afmelden voor de wekelijkse lessen kan via whatsapp. Elke les heeft een eigen groep. Als je hieraan toegevoegd wilt worden stuur dan een bericht naar 0649657498. De lessen zijn gratis*.

(Aanmelden is niet verplicht, maar wel wenselijk want zonder aanmeldingen kan het zijn dan de docent niet komt.)

*De activiteiten zijn op basis van donatie. 

 

 

 

-Yoga - De yogales draagt bij aan het krijgen en behouden van een sterk en gezond lichaam. Tijdens de les neem je meerdere statische houdingen aan en voer je op laag tempo bewegingen uit. Momenteel is er wekelijks om en om yin yoga en flow yoga.

-Kickboksen - De les kickboksen bestaat uit een mix van cardio-training en kickbokstechnieken. Onze lessen zijn toegankelijk voor jong en oud, recreanten, gevorderden en voor mannen en vrouwen.

-Bootcamp - Een bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen gedurende de periode van een uur. 

-Tai Chi - Tai Chi is een oude chinese 'interne' of 'lichte' krijgskunst die vaak wordt beoefen van wege goede gezonde en spirituele eigenschappen. Het is niet-competitief, kalm en over het algemeen langzaam. Tai Chi stimuleert je kracht, flexibiliteit, lichaamsbewustheid en geestelijke concentratie, waardoor je gezondheid kan verbeteren.

-Latifa Meditatie - Een meditatie-methode uit het Soefisme. De Latifa is een bewustwordingsweg in zeven stappen, zeven latifs.Latif betekent verfijning. Door het oefenen van de Latifa verfijn je jezelf, je verfijnd je aanwezigheid, je zintuigen, je communicderen en je liefhebben. Je ego wordt 'dunner' en de ziel wordt krachtige. Het is voor een ieder die zichzelf beter wil leren kennen, voor wie graag heel wilt worden. 

 

 


	
 

 

 

 

Sitemap | delen

Body

Mind

Soul