Soul

Spiritualiteit is niet iets dat je kan vastgrijpen. Het is een manier van in het leven staan. Het is geen religie en het is ook niet verbonden met een religie. Het is een manier om te werken aan je eigen ik, aan je eigen geest. Spiritualiteit wordt vandaag de dag meer en meer geaccepteerd in onze maatschappij. Veel mensen vinden dit een goede manier om meer balans te vinden in hun dagelijkse leven.

Als je spiritueel leeft, ga je meer innerlijke rust ervaren en dit kan je ook delen met de mensen rondom je. In een stresserende situatie kun jij je kalmte bewaren en andere mensen kunnen dan kracht putten uit jouw uitstraling. Voor veel mensen is spiritualiteit een manier om meer rust en innerlijke vrede in hun leven te brengen.

Het wordt ook gebruikt als een manier om meer perspectief te verkrijgen in het leven of om beter om te gaan met verandering of onzekerheid. Het besef dat ons leven waarde heeft in een groter geheel geeft ons een gevoel van betekenis.

Mensen die spiritueel zijn maken niet enkel keuzes op basis van hun verstand, maar eerder op basis van hun gevoel. Een van de doelen van spiritualiteit is te leven op een meer verbonden en intentionele manier. Spiritualiteit geeft je het gevoel een hoger doel te hebben in het leven.

Je vraagt je af wat de zin is van het leven, wat jouw doel is en je zoekt verbondenheid in de wereld waarin wij leven.

Je spiritualiteit ontwikkelen om tot zelfrealisatie te komen is het meest grote cadeau dat je jezelf kunt geven.  TruColours biedt uitsluitend spirituele activiteiten aan die bijdragen aan zelfrealisatie.

  • Meditatie
  • Mindfulness
  • Inspirerende sprekers
Sitemap | delen

Body

Mind

Soul